Eigen wordpress website bouwen voor SRD25
Wordpress Hosting pakket bestellen - Suriname

Eigen wordpress website bouwen voor SRD25

Je eigen wordpress website bouwen in Suriname? Dat kan heel makkelijk voor maar SRD25 per maand. Nadat de betaling is gedaan, krijg je 750MB vrij op onze server om je eigen wordpress website te bouwen. Dit wordt wordpresshosting genoemd.

Je denkt nu zeker van, ja maar ik heb toch ook een domeinnaam nodig? Ja, dat klopt. Bij het invullen van de form (na het klikken op offerte aanvragen) zal je de optie ook tegen komen om een domeinnaam te bestellen voor SRD175 per jaar (.com) of een grattis domeinnaam aanvragen wat dus totaal niets gaat kosten (.ga/.ml/.tk/.cf/.gq).

Hoe start ik ?

Als eerst klik je op WORDPRESSWEBHOSTING die voor komt in onze menu. Hier komen alle wordpresshosting pakketen voor. De goedkoopste is SRD25 waar je 750MB vrij krijgt en de duurste is SRD80 waar je 5GB vrij krijgt.

Nadat je besloten hebt welke je gaat kiezen, klik je op “OFFERTE AANVRAGEN” [zie stap1]

Vervolgens kies je jouw pakket nogmals [zie stap2].

Je kiest daarna voor hoeveel maanden je gaat betalen. Het is mogelijk om voor 3maanden te betalen, 6 maanden, 9 maanden en 12maanden [zie stap3].

Vervolgens ga je naar de stap voor de domeinnaam. Als je al een domeinnaam hebt, kies je voor de eerste optie en daarna vul je jouw domeinnaam in waar staat “Geef hier de domeinnaam aan”.

Wil je een domeinnaam bestellen ? kies je dan voor de tweede optie en geef je de domeinnaam aan.

Zou je een grattis domeinnaam willen? kies je voor de 3e optie en geef je de naam aan [zie stap4].

Als laats vul je jouw gegevens [zie stap5] in en klik je op de knop “OFFERTE AANVRAGEN” [zie stap6].

Nu is het wachten op de offerte die u via de mail zal ontvangen. Nadat u de offerte heeft ontvangen zou u over moeten stappen naar de betaling. De gegevens voor de betaling zullen op de offerte voorkomen.

Nadat de betaling is gedaan, zou u ons een mail kunnen sturen of u zou ons ook kunnen bellen op het nummer (+597) 8536330.

Vervolgens wordt uw website met de wordpress installatie gelijk inorde gemaakt en alle gegevens die u nodig zal hebben zullen dan via de mail voor u gestuurd worden.

Leave a Reply